Anheden Släktforskar

  Släktträd                                      Fristående forskning

Jag erbjuder tjänster som hjälper dig att utforska din familjehistoria.

Alla släktträd är unika och individuella, och jag arbetar noggrant för att ge dig exakt och detaljerad information om dina förfäder. Min expertis och passion för släktforskning gör att jag kan erbjuda en skräddarsydd upplevelse för varje klient.


Här kan jag utforska ditt släktträd i rakt nerstigande led utan syskon, med utgångspunkten att din proband är född för högst 100 år sedan.


1 generation 3 personer

2 generationer 7 personer

3 generationer 15 personer

4 generationer 31 personer

5 generationer 63 personer


Pris för släktträden sker på Offert, då varje forskning är individuellt och unikt, beroende på vad du vill veta om just din släkt.


Varje eftersökning är unik. I min grundforskning ingår personens födsel, död och var han/hon har födelseort och var han/hon bodde när personen avled samt bouppteckning. Vill du veta var personen har bott och verkat under sin levnadstid, tillkommer en avgift.Låt mig hjälpa dig att upptäcka din historia!

Om man vill ha gjort forskning på någon/något  tillbaka i tiden, tex på en släkting, släktgård, eller släktplats . Då tar jag 500:- i timmen.


All forskning utgår från en person (proband).

Jag släktforskar endast i Sverige.Ansedel

Jag erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa dig utforska din släkts historia. Med min expertis kan jag hjälpa dig att hitta information om anfäder och förfäder, i, födelse- och dopregister, bosättningsort, vigsel- och dödsdatum samt bouppteckningar, som då skrivs in i en ansedel. 

Okänd fader

Det är intressant att gräva i. Det har man oftast om  mannen och kvinnan inte var gifta när barnet föddes, det kallades  lönskaläge.

Fram till 1810 hamnade de flesta fall av lönskaläge i domstol och återfinns i häradsrätternas
och rådhusrätternas domböcker. 1810 blir dessa brottmål ovanliga för att 1864 upphöra.

Anheden släktforskare erbjuder en bred skala av tjänster för att hjälpa dig kartlägga och utforska din släkthistoria. Som  släktforskare vill jag lösa gåtor kring okända fäder och spåra upp okända släktingar. Jag använder en kombination av historiska dokument, och avancerade forskningsmetoder för att ge dig svar och upptäcka dina rötter. Låt mig hjälpa dig att lösa de mysterier som går i din släkt!

Sen kan det finnas omständigheter att inte det går att lösa mysteriet, exempelvis brända kyrkböcker.

Detta gör jag mot 600:- i timmen eller offert.

Utskrivet släktträd

Önskar du få ditt släktträd på plansch, så ordnar jag det.

Varje person får inskrivit födelseår, dödsår, socken och landskap.

A4 2 gen/ 7 pers 750 kr

A3 3 gen/ 15 pers 1200 kr

A2 4 gen/ 31 pers 1900 kr

A2 5 gen/ 63 pers 2900 kr


 

A4 = 29,7×21 cm (Papper: 192 g/m²)
A3 = 42×29,7 cm (Papper: 170 g/m²)
A2 = 59,4×42 cm (Papper: 192 g/m²)

 

Först och främst är du välkommen att kontakta mig med kostnadsfria frågor. Därefter kommer jag att skicka en offert till dig. När vi har kommit överens och du har godkänt offerten, kommer jag att meddela dig via e-post när jag beräknar att påbörja arbetet med din beställning.  Observera att så snart arbetet har inletts kan beställningen inte ångras.

När arbetet är färdigställt kommer jag att skicka en faktura till dig och därefter skicka ut arbetet till dig digitalt. Betalningen kan göras med Swish eller direkt till mitt bankkonto.